OVER ONS

Visual Box is een toonaangevend productiehuis gespecialiseerd in Deaf Cinema en gebarentaalmedia. Wij bieden een breed scala aan uitgebreide diensten die jouw behoeften omvatten:

  • Vertaling van teksten of ondertitels in het Nederlands naar de Vlaamse Gebarentaal, of in het Engels naar International Sign: Onze deskundige vertalers zorgen ervoor dat jouw boodschap volledig toegankelijk is voor dove gebarentaligen in Vlaanderen en wereldwijd.
  • In-vision tolkopdrachten: Onze gebarentaaltolken worden zichtbaar op beeld geplaatst, waardoor dove kijkers toegankelijke informatie in hun gebarentaal krijgen tijdens live persconferenties, evenementen, presentaties en andere vormen van visuele communicatie.
  • Fictieve films, documentaires en reportages over dovencultuur en gebarentalen: Met ons team van getalenteerde filmmakers creëren we boeiende en meeslepende visuele content die de dovengemeenschap en het bredere publiek aanspreekt.
  • Marketingcampagnes over/voor dove gebarentaligen: Wij helpen bij het opzetten van een gericht marketingplan, strategieën en acties die effectief het publiek van dove gebarentaligen bereiken.
  • Beeldvorming van dove mensen en gebarentaal in beeld: Wij bieden advies en ondersteuning aan niet-gebarentalige film- en mediamakers om dove mensen en gebarentaal correct in beeld te brengen, van script tot post-productie.

Bij Visual Box geloven we in de kracht van visuele media en communicatie. We streven naar inclusieve media en bevorderen diversiteit binnen het film- en medialandschap.